Necessites un pressupost? Tens alguna pregunta?

Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix. Comencem junts aquest viatge cap a l’èxit de la teva marca. A PPER2, la teva empresa mereix el millor, i nosaltres estem aquí per assegurar-ho.

Projectes realitzats
Por favor, activa JavaScript en tu navegador para completar este formulario.
Nom i Cognoms

Preguntes freqüents

Quins serveis ofereix PPER2?

A PPER2 oferim una àmplia gamma de serveis, incloent-hi màrqueting digital personalitzat, creació i restyling d’identitat gràfica, disseny i programació web, gestió de xarxes socials, SEO i SEM, disseny i entrega de materials promocionals, vinilatge de vehicles, retolació i senyalística, i serveis tècnics i de manteniment informàtic.

Quina és la diferència entre SEO i SEM?

SEO (optimització per a motors de cerca) millora la visibilitat orgànica del teu lloc web a través d’estratègies com l’optimització de contingut i estructura web. SEM (màrqueting en motors de cerca) implica anuncis pagats per obtenir visibilitat immediata als resultats de cerca. Combinar ambdues estratègies proporciona una visibilitat completa i efectiva.

Com treballeu el disseny i la programació web?

A PPER2, creem llocs web atractius i funcionals adaptats a les necessitats específiques de cada client. El nostre procés inclou la fase de disseny, on desenvolupem una interfície visual coherent amb la teva marca, i la fase de programació, on ens assegurem que el teu lloc web sigui ràpid, segur i fàcil d’utilitzar.

Quins són els beneficis de treballar amb PPER2?

Treballem com el teu soci de confiança, oferint suport continu i estratègies personalitzades per garantir el teu èxit. Amb PPER2, obtindràs resultats mesurables, augmentaràs la teva visibilitat i atrauràs més clients potencials, tot mentre et sents recolzat i acompanyat en cada pas del camí.

Com em pot ajudar PPER2 a millorar la visibilitat de la meva empresa?

Utilitzem estratègies de màrqueting digital i solucions tècniques per augmentar la teva presència en línia i fora de línia. Des de l’optimització del teu lloc web per a motors de cerca (SEO) fins a la gestió de campanyes publicitàries (SEM) i l’engagement a les xarxes socials, treballem per connectar-te amb el teu públic objectiu i millorar el reconeixement de la teva marca.

Quant de temps triga a veure's els resultats del SEO?

Els resultats del SEO poden variar segons el sector i la competència, però normalment es comencen a veure millores significatives en un període de 3 a 6 mesos. No obstant això, el SEO és una estratègia a llarg termini que requereix manteniment constant per assegurar resultats duradors.

Com puc començar a treballar amb PPER2?

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari de la nostra pàgina de contacte, truca’ns o visita’ns a les nostres oficines. Estarem encantats de conèixer els teus objectius i necessitats per crear una solució personalitzada que t’ajudi a aconseguir-los.

Per què hauria de confiar en PPER2 en lloc dels altres "gurus" del màrqueting digital?

A PPER2, el teu èxit és la nostra màxima prioritat. A diferència dels pseudogurus que proliferen amb promeses buides, nosaltres oferim solucions tangibles i resultats mesurables. Comptem amb un equip d’experts dedicats a proporcionar suport continu, acompanyant-te en cada pas del teu camí empresarial. Ens comprometem a assegurar que la teva empresa brilli en un mercat competitiu, amb estratègies provades que impulsen el teu creixement. Amb PPER2, no només tindràs un proveïdor de serveis, sinó un veritable soci de confiança enfocat en el teu èxit a llarg termini.