Que és PPER2

A PPER2, Solucionem els teus Problemes perquè puguis centrar-te en el teu Treball
DESCOBREIX TOTS ELS CLIENTS QUE ARA VIUEN MILLOR

PER QUÈ NEIX PPER2?

Després d’anys d’experiència en el sector de la informàtica, especialment en el servei tècnic per a petites i mitjanes empreses, a PPER2 hem detectat un problema recurrent: molts negocis no donen la importància necessària al màrqueting. Aquesta situació sovint és resultat de males experiències passades, desconeixement o simplement perquè el màrqueting és una tasca diferent del seu dia a dia.

PPER2 va néixer per solucionar aquest problema. El nostre objectiu és ser el partner de confiança que els negocis necessiten, oferint una visió integral que combina serveis informàtics i de màrqueting. Ens ocupem de tot per aportar solucions eficients i efectives, de manera que els nostres clients no hagin de perdre temps ni recursos en aquestes àrees.

Els Nostres Pilars:

  1. Experiència: Amb anys d’experiència en el servei tècnic informàtic, comprenem les necessitats específiques de cada negoci.
  2. Integració: Oferim solucions integrals que abasten tant la informàtica com el màrqueting, assegurant una operativa sense problemes.
  3. Confiança: Treballem com el teu soci de confiança, proporcionant suport constant i assegurant que mai estiguis sol en la gestió d’aquestes àrees crítiques.

A PPER2, ens comprometem a eliminar els problemes relacionats amb la informàtica i el màrqueting, proporcionant solucions que permetin als nostres clients centrar-se en el que millor saben fer. Confia en nosaltres per transformar aquests aspectes en actius valuosos que treballin a favor teu.

NO BUSQUEM CLIENTS, BUSQUEM ALIATS PER AL TEU ÈXIT

En un món digital saturat de promeses buides i estratègies genèriques, pper2.com marca la diferència. No busquem simplement nous clients, sinó aliats estratègics amb qui compartir el camí cap a l’èxit.

Per què som diferents?

 

  • Connexió humana: Creiem en el poder de la connexió personal i la confiança. Ens prenem el temps per a conèixer-te a tu, el teu negoci i els teus somnis, per a així poder desenvolupar un pla estratègic que s’adapti a les teves necessitats úniques.
  • Transparència i honestedat: Som transparents en tot el que fem i t’oferim un pressupost detallat i clar, sense sorpreses ni lletres petites. Creiem en la honestedat i la confiança mútua com a base d’una relació de llarg termini.
  • Solucions personalitzades: No oferim solucions predefinides, sinó que creiem en un enfocament personalitzat que s’adapti a la teva realitat específica. Investigarem el teu sector, els teus competidors i el teu públic objectiu per a crear una estratègia que s’enfoqui en els teus objectius únics.
  • Resultats mesurables: Implementem estratègies de màrqueting digital basades en dades i analítica, per a que puguis veure els resultats de manera clara i mesurable. Creiem en la transparència i en la rendibilitat de la inversió.
  • Passió i compromís: El nostre equip està format per apassionats del màrqueting digital que estan compromesos amb el teu èxit. Ens dediquem a treballar dur per a superar les teves expectatives i ajudar-te a aconseguir els teus objectius.No et conformis amb menys! En PPER2, creiem que cada empresa mereix brillar en el món digital. Per això, t’oferim un servei integral de màrqueting digital personalitzat, disruptiu i basat en la connexió humana. 

QUÈ T’APORTARÀ PPER2?

En una ponència fa temps, un dels nostres primers clients va descriure PPER2 amb una sola paraula: TRANQUIL·LITAT. Aquesta descripció captura perfectament el nostre objectiu principal.

En un món on estem constantment connectats, però sovint ens sentim sols, tenir un partner de confiança com PPER2 és essencial. Ens encarreguem de tots els aspectes informàtics i de màrqueting del teu negoci, proporcionant-te la tranquil·litat que necessites per centrar-te en el que millor saps fer.

ajuda-pper2

Deixa’t ajudar!

Molts cops ens neguem a delegar, molts cops per por, però apendre a fer-ho t’aportarà el més valuos que hi ha, temps i salut mental. Com diu un altre dels nostres clients, nosaltres sabem treballar de lo nostre, i us necessitem com altres ens necessiten a nosaltres!

En el món digital, com en la vida, hi ha dues opcions:

1. Intentar-ho sol: Un camí ple de reptes, incerteses i, sovint, frustracions. Pot ser que arribis a la teva meta, però el camí serà més llarg, més difícil i menys gratificant.

2. Unir-se a un equip d’experts: Amb pper2.com al teu costat,  t’ajudarem a aconseguir els teus objectius de manera més ràpida, eficient i satisfactòria.

A punt per fer realitat la teva idea?

deixa de perdre temps, diners i salut
vols una valoració gratuïta?